Samhällsföreningens årsmöte i Marieholm 2021

Samhällsföreningens årsmöte i Marieholm i slutet av mars 2021 blir tyvärr inställt i år igen. I nuläget kan vi inte säga när det kommer bli av.

Förra sommaren var Gamla fabriken inte öppen som vanligt, det blev förändringar pga Corona. Cirka 15 hantverkare visade upp och sålde sina produkter varje onsdag och söndag klockan 14.00 – 18.00, 1 juli tom 9 augusti. Mycket folk som handlade, fikade och umgicks allt enl folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Inga våfflor denna sommar, men fika i pappåse, som gjorde succé! Man kunde också få ta med sig ut en fikakorg. Många poängterade det goda fikat i år! Ibland blev det livemusik utanför Gamla fabriken, det var August Grahn som spelade gitarr och Johan Knutson som spelade saxofon. Det fanns också tillfälle att titta på utställningen ”Marieholms historia” som är under uppbyggnad. Sommaren blev över förväntan!! Tyvärr blev det ingen julmarknad pga Coronaläget. Hantverkarna ser nu fram emot sommarcafé och julmarknad 2021. Vi håller tummarna att det kan bli av!

Hjärtstartaren är på plats finns utanför huvudentrén till Filadelfia och är betald av Samhällsföreningen, Pingstförsamlingen och Lions. Den är även registrerad via www.hjartstartarregistret.se, vilket bl a gör att SOS-alarm ser den. Lär dig mer via https://www.hlr.nu/.  #hjärtaförmarieholm

 

Vi är mycket tacksamma för att Gnosjö kommun delade ut 100.000 kr till varje samhällsförening i kommunen.

Vi är så glada över att i slutet av oktober kunde paret Pernilla Sandström och Anders Friberg ta över skolan i Marieholm från kommunen. De tänker göra ett kulturhus, ett hus för alla. Vi önskar Pernilla och Anders välkomna till Marieholm och lycka till! Vi ser fram emot med spänning vad som kommer hända. En samlingsplats är efterlängtad i Marieholm!

Håll dig underrättad vad som sker i Marieholm genom vår hemsida!

                                             www.marieholmare.se

Facebook: Marieholmare

Facebook: hantverkscafegamlafabriken

Facebook: marieholmsgamlaskola

 

Marieholm den 9 mars 2021

Marieholms SamhällsföreningKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: